Behandlingar

BEHANDLINGAR

BEHANDLANDE/TERAPEUTISK MASSAGE

För stela, korta, ömma, inflammerade muskler passar en mjukgörande massage och spänningsbehandling i kombination med djupverkande muskelbehandling och stretch bra.

En mycket effektiv behandlingsform för nacke, axlar och rygg, tennis- mus-  eller golfarmbåge, löparknä eller allmän trötthetskänsla i ryggen.

Om du har ett specifikt problem, rekommenderar jag massage, ca 3-5 gånger med ungefär en veckas mellanrum. 


30 minuter, 520 kr 

60 minuter, 890 kr

HELKROPPSMASSAGE

Låt hela kroppen från topp till tå, få en avslappnande massage.

Det rogivande hormonet oxytocinet frigörs, blodtrycket sänks och musklerna slappnar av. Massagen hjälper till att hålla igång blodflödet och syresättningen av musklerna.

Ju oftare man tar massage desto bättre blir flödet.

Den klassiska svenska massagen i ett nötskal.


60 minuter, 890 kr

90 minuter, 1150 kr 

 

TAKTIL MASSAGE

Vid taktil massage så sker beröringen i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Strykningarna ska inge trygghet och säkerhet. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

 

Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Man skulle kunna säga att oxytocin är adrenalinets motsats. När adrenalinet stressar och sätter fart på oss så lugnar oxytocinet ner oss och ger oss ro.

 

Taktil massage som behandling ges ofta som ett komplement inom rehabilitering, omvårdnad eller friskvård.

 

 60 minuter, 890 kr

LYMFMASSAGE

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen - sätter fart på kroppens avlopp helt enkelt. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.


Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. 

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Kunder brukar uppleva sig “lätta i kroppen” efter massagen.

 

 90 minuter,  1150 kr

120 minuter, 1500 kr

 

KÄKLEDSBEHANDLING

Käkledsbehandling släpper på spänningarna kring käkleden, huvudet och nacken och har då även en avslappnande positiv effekt i resten av kroppen, då käkleden har en mycket stark koppling till nervsystemet.

Dessa symptom kan vara tecken på att du behöver käkledsbehandling/käkledsmassage

-Huvudvärk

-Bettskena

-Gnisslar tänder nattetid

-Smärta, knäppningar, "knaster" runt käken

-Spänd i käkpartiet


60 minuter, 890 kr